Gäststjärnor: Findell - Martin Cast, Kapten Montoya - Richard Ynigues, Drazi Ambassadör - Ron Campbell
Manus: J. Michael Straczynski, Regissör: Mike Vejar, Produktions. NR: 515

Mitt i natten, ligger Delenn vaken till sängs. Får han en dämpad signal, hon stiger upp och lämnar rummet. Halvsovande frågar Sheridan henne vart hon ska gå, hon påstår att hon måste hämta några dokument från sina rum. Men Delenn går inte dit. Istället har hon gått till en bar i Down-Below. Hon blir antastad av en man. Till att börja med ber hon honom snällt att gå iväg. När han vägrar, bryter hon ett hans fingrar. När följer efter henne igen, stoppas han av en Ranger, som slår honom medvetslös. Rangern är Lennier.

Lennier möter Delenn i en övergiven korridor. Han har ett färskt ärr på kinden, som han fått i man mot man träning. Hon förklarar att dom blivit övertygade att det är Centauri som ligger bakom attackerna på Alliansens skepp ("The Ragged Edge"), men dom har inga bevis. Hon kommer att ge honom en plats ombord på ett Whitestar som ska på ett övningsuppdrag nära Centauri. Hon hoppas att hans erfarenhet med Centauri, och med hennes hjälp ska få fram de bevis dom behöver.

Lennier undrar varför dom måste träffas i hemlighet. Delenn förklarar då att dom inte vill att de andra världarna inte ska få någon av denna information, tills dom har fått fram bevis. Hon vill även inte att Sheridan ska veta. Om Sheridan skulle få reda på detta, skulle han försöka stoppa dig, för att skydda dig och att skydda mig från att bli drabbad, om något skulle hända dig. Så hon vill hålla detta hemlig, inte ens kaptenen på ditt skepp vet något om ditt verkliga uppdrag. Innan han lämnar Delenn berättar han om Mordens besök vid "De Dödas Dag", och hans förutsägelse att Lennier, någon dag i framtiden kommer att svika Rangers.

Londo har precis kommit hem när Vir kommer in fullastad med matvaror. När Londo var bortrest har Vir ätit ute på ett snabbmatställe, så det finns ingenting i skafferiet. Londo tuktar då honom: någon i Virs position bör inte äta på dessa ställen. Vir frågar vad han menar med detta, men innan Londo kan förklara. Går ett larm igång: en avlyssningsapparat ligger gömd i en av påsarna med matvaror Vir precis varit och köpt från butik ägd av en Drazi. Londo ger ett par väl valda yttranden angående Drazi, och Drazis Ambassadörs fru speciellt, högt och tydligt framför mikrofonen, innan han förstör den. Sedan fortsätter han: (men inom sig tänker han, Vir är inte redo ännu), Londo har bestämt att Vir ska bli Centauris Ambassadör på Babylon 5 när Londo blir Kejsare.

Lennier anländer ombord på Whitestar 27, som döpts till Maria av dess Kapten, Enrique Montoya. Kaptenen är imponerad av Lenniers erfarenhet, men påpekar att då Lennier endast är praktikant, kommer han att behandlas som alla de andra. När Lennier frågar honom angående namnet, svarar Montoya att skeppet behövde ett lämpligt namn, så han gav det sin systers namn. "Och var är din syster?" frågar Lennier. "Hos Gud," svarar Montoya. Lennier talar med Findell, en annan praktikant, att han frågat en indiskret fråga. Men Findell lugnar honom: "Kaptenen tror inte på indiskreta frågor. Han tror att det ända sättet att få relevant information är att ställa närgångna frågor." "Då," säger Lennier med ett matt leende, "Tror jag att jag äntligen funnit mitt hem.

G'Kar träder in i Sheridans kontor, där Sheridan, Delenn, och Drazis ambassadör väntar. Drazin informerar dem om nya attacker på Draziskepp, och säger till Sheridan att han tror att dom vet vilka det är som ligger bakom dessa attacker. Sheridan säger att dom inte har annat än några lösa ledtrådar, Delenn ber Drazin att ha lite tålamod. Drazis Ambassadör lovar att dom ska vänta, bara för att hon ber om det. Men han säger även att han vet att det är Centauri som ligger bakom attackerna, och tror att Sheridan och de andra försöker mörklägga detta faktum, för att dom behöver Centauri i alliansen. Londo kommer in precis då, och efter att rådfrågat om Drazi Ambassadörens frus hälsa, berättar han för dem om mikrofonen han hittade i sitt rum. Han är även förbryllad att han inte blivit inbjuden till detta möte, och lämnar därefter kontoret. Drazin går straxt därefter. G'Kar går också snart: Dr. Franklin har informerat honom att han funnit ett nytt konstgjort "Rött" öga till G'Kar, och han är otålig på att få detta insatt.

Ombord på skeppet Maria, säger Findell till Lennier att Kaptenen vill de bägge ska utforska området där skeppet lämnar hyperrymden. Men han bad dem inte att leta efter någonting särskilt. Findell påpekar att Montoya ofta utelämnar viktig information, en vana han finner frustrerande. Men Lennier talar om att Montoya försöker lära dem hur människor gör saker, och att få dem att använda egna initiativ vid ovana situationer, nya idéer för oss traditionsbundna. Lennier erbjuder sig att hjälpa Findell anpassa sig, men Findell tackar högdraget nej till detta erbjudande.

Franklin sätter in G'Kars nya öga som färgats rött för att passa in med det riktiga, vilket gör G'Kar överlycklig. Under denna procedur, nämner Franklin att han läst G'Kars bok, och skulle vilja delta en av hans föreläsningar. Vilket G'Kar går med på.

Maria kommer ut till normalrymden, och Lennier och Findell startar straxt därefter. Lennier upptäcker ett problem: även om deras system visade sig vara okej innan dom startade, har dom endast 1 timmes luft i tankarna. Men innan dom kan ta kontakt med skeppet, hoppar Maria tillbaka in i hyperrymden, och lämnar dem. Lennier föreslår att dom ska stanna där dom är, och försätta sig i en meditationstrans för att konservera luften.

Findell visar sig vara påtagligt upprörd, han tror inte att han kan göra detta. Men håller med om att dom måste försöka. Hur som helst, 1 timme senare har Findell nästan gjort slut på all sin luft. Desperat börjar han att flyga iväg för att hitta luft. Precis då återkommer Maria: detta var endast ett träningspass. När Kapten Montoya senare förklarar för dem, det finns möjligheter att de kan bli efterseglade under ett uppdrag. Då skeppet och uppdraget som ska utföras är, viktigare än någon enskild person. Han lovordar även Lenniers analys och uppträdande.

I Zocalo, konfronterar Vir den Draziske handlaren och kräver en förklaring för avlyssningsförsöket. Men Drazin skrattar åt honom: "Vi känner alla till dig, Vir Cotto. Vi vet vad du är. Du är klen! Du är en narr! Och nu ska du gå härifrån annars kommer jag att slå dig!" Han knuffar undan Vir, som tyst vänder och går iväg därifrån. Men Vir är inte färdig. Han går till Londos lägenhet där han plockar åt sig ett svärd. Londo som blir nyfiken, och följer efter honom. Vir återvänder till Zocalo, skrikande slår Vir sönder Drazins fruktstånd. Drazin faller darrande till marken bönfallande. Vir sätter spetsen på svärdet mot Drazins hals, och utmanar honom: "Nu... vill du fortsätta vår konversation, spoohjärna?" "Det.. det var ett missförstånd!" stammar Drazin; "Det var ett fruktansvärt misstag!" Londo tittar på från en bit där ifrån, leende. Vir grips av ett par säkerhetsvakter, Zack Allen frågar Londo: "Vad hände med Vir?". "Jag befordrade honom," svarar en nöjd Londo. "Nu, nu är han redo att bli Centauris Ambassadör."

Ombord på Maria, beskriver Kapten Montoya nästa träningsuppdrag för Lennier, Findell, och två andra kadetter. Dom ska bege sig till ett farligt asteroidbälte, där Montoya gömt 39st målsökare. Varje Ranger borde förstöra minst 10st. Detta betyder att någon kommer att misslyckas, och självklart, är Findell övertygad att Kaptenen menat honom. Lennier frågar Findell varför han gick med i Rangers, och Findell förklarar att två i hans familj båda Rangers, dött i Shadowkriget; det har blivit hans lott att fortsätta deras arbete.

Lennier påpekar att hans avsikter, kanske är felaktiga och att han kanske inte ska vara en Ranger. I det bestämda området, tar Lennier en tidig ledning, och Findell är långt efter. Findell slår av sin radio, och ger sig av mot en stor asteroid. Lennier följer efter honom, och genom en privat frekvens konfronterar han Findell. Findell vet att han kommer att misslyckas, och kan inte bära skammen av detta misslyckande. Lennier siktar in sig på Findells motorer, sedan rammar han skeppet för att knuffa honom ur kollisionskursen; denna manöver förstör nästan Lenniers eget skepp.

Tillbaka ombord på Maria, är Kapten Montoya rasande. Han kräver en förklaring, och Lennier gör anspråk på att hans dator låste sig och gav eld mot Findell innan han hann att stoppa detta. Han säger även att det var Findells manöver som knuffade honom ur kursen, för att hindra honom att krocka med asteroiden. Montoya kuggar Lennier i denna övning. Han ger Findell ett nytt uppdrag: Findell ska återvända till Minbar, där han ska börja på rekryteringskontoret. Där ska han fråga alla nya rekryter varför dom vill ansluta sig till Rangers. Och om deras skäl inte är klara, om dom tar värvning av felaktiga själ, ska Findell stoppa dem. Det är ett mycket viktigt och ärofullt uppdrag, säger Montoya. Som Findell är speciellt kvalificerad för. Glad för att få en hedervärd väg ut, tackar Findell Kaptenen och går därifrån.

Kapten Montoya talar sedan om för Lennier, inofficiellt, att Lennier gjort ett bra jobb. "Och Jag Vet," tillägger Montoya. "Och du borde lära dig en mycket viktig läxa: Att Aldrig, ens förutsätta att ingen kan tjyvlyssna en privat kanal."

Vid slutet av dagen, berättar Zack om incidenten med Vir för Franklin, Delenn, och Sheridan vid middagen. Då ingen skadats, och då Drazin inte ville erkänna avlyssningen av Londos lägenhet, ville han inte heller anmäla Vir. Så Zack tog bara Vir åt sidan för att prata med honom. Angående andra saker påpekar Sheridan att dom bara har en månad på sig innan de andra världarna går till attack själva: dom behöver bevis, och detta snart.

Det finns en tom stol vid bordet: Delenn har skickat ett meddelande till Garibaldi, men han har inte dykt upp. I Garibaldis lägenhet, blinkar en datorskärm utan att någon bryr sig. Garibaldi ligger på golvet, sjungande och drickande.