Gäststjärnor: Lise Hampton Edgars - Denise Gentile, Kapten Montoya - Richard Ynigues, Minister - Thomas MacGreevy, Maitre D' - Wesley Mask, Affärsmannen - Edmund Shaff
Manus: J. Michael Straczynski, Regissör: Janet Greek, Produktions. NR: 516

Garibaldi kommer in till Zocalo, som ligger i ruiner, bränder och döda kroppar ligger överallt. Garibaldi själv är sönderslagen och blodig. Bland de döda finns Sheridan, skjuten i huvudet. Bredvid honom, skrivet i blod, "Du svek mig." Zack Allan är också död, vid ett annat meddelande inskrivet i blod: "Var var du?" Franklin lever fortfarande, knappt. "Vi behövde dig..." han drar efter andan innan han skjuts igen. Ett skratt ekar genom Zocalo. En annan Garibaldi, beväpnad med ett kraftigt gevär, kliver fram genom bråten och gör anspråk på att vara ansvarig. Den sönderslagne Garibaldi retirerar, och någonting väller ut från bardisken och börjar att uppsluka honom..

...Sedan vaknar Garibaldi med ett ryck. Det var bara en dröm. Lyta sitter på hans säng, och hennes ögon glöder. Hon förklarar att hon bestämt sig för att inte gömma vad Vorlons gjort med henne, och att hon testar sina gränser. Men Garibaldi skulle inte ha vaknat. "Detta är bara en dröm," säger hon till honom, och Garibaldi vaknar igen. Han är ensam i sitt rum. Då öppnas dörren, och Lise Hampton kommer in. Hon har kommit för att träffa Garibaldi, då han lovade att han bara skulle stanna på Babylon 5 en kort tid (ett löfte han inte hållit), och hon saknade honom.

Delenn plockar med en del papper i Sheridans kontor, när ett samtal från Lennier kopplas dit. Då Sheridan inte är i närheten, tar hon emot det där. Lennier rapporterar om tre nya attacker på Alliansskepp, och inga vittnen eller bevis. Hur som helst, 20 minuter innan varje attack, uppsnappade dom kodade Centauriska sändningar.

Om han bara får tillräckligt med tid kan han nog dechiffrera dem. Lennier frågar även om Sheridan vet något om hans uppdrag. Delenn talar om för honom att han inte vet något, men precis då kommer Sheridan in; men han stannar utanför, och lyssnar på de sista orden mellan Lennier och Delenn. Sheridan vet nu var Lennier är och vad han fått för uppdrag.

På annat håll, försöker Lyta att göra affärer med en affärsman från jorden. Lyta vill ha ett långfärds forskningsskepp, med utrymme för 200 telepater. Dom ska undersöka okända planeter för mannens företag, och att använda telepater till hjälp första kontakten med andra raser, och att göra dessa kontakter effektivare. I utbyte som dom finner en passande, en obebodd planet där dom kan bilda en koloni. Men affärsmannen är inte intresserad, för om företaget skulle arbeta med telepater som står utanför Corps. Skulle göra dem utan försäkring, och att bryta mot deras kontrakt med Psi-Corps. Detta har dom inte råd med. Enligt hans uppfattning, gäller alla andra företag. Resurserna som behövs skulle bli astronomiska. Detta tänker Lyta på efter att hon gått därifrån och får en idé: hon bokar ett möte med G'Kar senare samma dag.

Vir går över dagens affärer med Londo. Det Kejserliga Hovet vill ha tidtabellerna, för transporterna från Alliansens världar till Centauri Prime. En mycket ovanligt önskan, för Londo, då Hovet aldrig tidigare visat något intresse över sådana saker. Londo blir överraskad att detta är den enda affären för dagen. Ett möte med Drazis Finansminister, och ett fototillfälle med Gaims Ambassadör har båda blivit inställda. Vir tror att det har att göra med bojkotten av Alliansens affärer ("The Ragged Edge"), men Londo påpekar att den här sortens kontakter måste fortsätta, oavsett situationen i Alliansen. Londo känner sig förbryllad.

Lise tänker värma upp kaffe, och hittar en flaska i skåpet. Hon konfronterar Garibaldi med detta. Hon har sett vad alkoholen gjort med honom tidigare, förstört hans liv åtminstone vid två tillfällen. Garibaldi erkänner att han har druckit lite grann, men påstår att han har det under kontroll. Hon kräver att Garibaldi inte dricker så länge hon är där, om han verkligen har det hela under kontroll. Det kommer inte göra henne glad, men det skulle vara en början. Detta går Garibaldi med på, och häller ur innehållet i slasken.

I hyperrymden ombord på Maria, arbetar Lennier med att försöka bryta koden från de Centauriska sändningarna, när Montoya kommer in och frågar honom om hans framsteg. Lennier talar om att han endast lyckats med två ord: "svara inte." Han tror att de sänts från en operationsbas. Om så är fallet, måste basen ha en takyonstråle för att sända, om dom kan lokalisera denna precis när nästa sändning görs, kan dom följa den till basen. Montoya tar senare emot en sändning från Babylon 5: Lenniers teori kommer att fortsätta att vara en teori. Maria har fått order att återvända omedelbart, order som president Sheridan skickat.

På Babylon 5 frågar Delenn Sheridan varför han skickat denna order. Han förklarar att han kommit på dess hemliga uppdrag, och eftersom denna gjorts utan hans vetskap, hur han avbrutit den. Sheridan gör anspråk på att det var fel, att skicka dit Lennier utan att fråga honom. Delenn håller med om detta, men hon säger även att det var fel av Sheridan att inte skicka dit Lennier. Då han är den mest kvalificerade för ett uppdrag som detta, Sheridan försöker att skydda Delenn genom att hålla Lennier i säkerhet. Sheridan erkänner till slut att så är fallet, precis när dom får ett meddelande från Maria: Lennier har tagit ett enmansskepp och gett sig iväg.

Lennier befinner sig i hyperrymden, där han följer efter tachyonstrålen som han planerat. Basens troliga position, är alldeles för långt bort, för att hans luft ska räcka. Så han träder in i en meditationstrans för kunna spara så mycket av luften han kan. (" Meditations on the Abyss").

Lyta kommer till sitt avtalade möte med G'Kar. Hon påtalar erbjudandet som G'Kar gav henne när hon kom ombord, ("The Gathering") när han frågade om han kunde få tillgång till hennes DNA. Hon har kommit för att tacka Ja till detta nu. G'Kar erkänner att Narn mycket gärna vill ha telepater, och att hennes DNA skulle vara till stor hjälp. Lyta erbjuder honom access till DNA från hur många telepater dom vill ha, i utbyte mot vissa skäl: en hel massa pengar, deponerade på ett konto på Mars; åtminstone fem skepp för långväga expeditioner, med kapacitet för 100 telepater i varje; och absolut sekretess. G'Kar ser komplikationer med den sista punkten att denna kan strida mot deras skyldigheter som medlemmar i Alliansen, men Lyta påpekar att detta är internt ärende för Narns Regering. Och att det därför ligger utanför Alliansens rättskipningsområde, hon lämnar honom sedan för att tänka över saken.

Garibaldi och Lise kommer till Fresh Air Café för middag. Lise säger att hon ser fram emot att Garibaldi kommer hem till Mars: hon behöver hans hjälp, med att leda Edgars Industries. Då det är mycket hon inte förstår angående dess affärer, och mycket av det skrämmer henne. Hon frågar hur Sheridan reagerade när Garibaldi talade om för honom att han ska lämna Babylon 5, men hans slingrande avslöjar att han inte sagt något till Sheridan ännu. Hovmästaren anländer till deras bord och frågar om dom vill ha en drink innan maten. Garibaldi beställer kaffe. När får sitt kaffe klagar han på att det var det var det sämsta han druckit, och reser sig upp med koppen i sin hand, och går sig emot köket för att klaga. Men så fort han är utom synhåll, tar han fram en liten fickplunta och häller upp sprit i kaffet innan han återvänder in.

Sheridan och Delenn tar emot en rapport angående sökandet efter Lennier. Trots att tre nya Whitestarskepp slutit upp i sökandet, har dom inte funnit några som helst spår efter honom. Sheridan beordrar dem att fortsätta. Montoya påpekar att luften i skeppet tar slut när som helst, även om Lennier försatt sig i en meditationstrans för att sänka sin konsumtion av syre.

Luften i Lenniers lilla skepp är nästan slut. Lyckligtvis dyker ett Centauriskt skepp upp. Och Lennier slår på stealth-funktionen, och hakar sig fast vid skeppet. Sedan ser han till att få nytt syre från det. När skeppet återvänder i normalrymden, visar det sig att Lenniers envishet burit frukt: dom har anlänt till den Centauriska basen.

Senare till sängs ber Sheridan om ursäkt till Delenn för hans uppträdande tidigare, och erkänner att hon hade rätt i att skicka Lennier på detta uppdrag. Han försöker även att övertyga henne att det inte är hennes fel att han saknas, troligtvis död. Men Delenn accepterar inte att Lennier är död förrän hon sett hans kropp.

Nästa morgon får Londo ett brådskande samtal från Centauri Prime. En Minister säger att dom har information att Sheridan och de andra kommer att lägga skulden på Centauri för attackerna, och dom är även beredda att fabricera bevis, om detta skulle behövas. Londo gör anspråk på att Sheridan aldrig skulle kunna göra något sådant. Men Ministern påpekar att Narn har access till flera skepp som lämnades på Narn, när vi Centauri gav oss iväg; Och även om G'Kar inte skulle vara inblandad, kan nog andra Narns med tanke på hans nära samarbete med dig, mycket väl kunna göra detta utan hans vetskap. "Du måste göra allt du kan för att stoppa dem, att lägga skulden på vårt folk för dessa attacker," säger Ministern till Londo. "Om dom försöker att gå emot oss, kommer vi att slå tillbaka." Detta kan leda till krig.

Lyta återvänder till G'Kars lägenhet för att få hans svar. G'Kar har varit i kontakt med sin regering, och dom har godkänt Lytas villkor. Men dom har endast ett tillägg till kontraktet: dom vill att Lyta och hennes telepater då och då ska "avlyssna på" de andra ambassadörerna, och rapportera till Narn. Lyta funderar på detta en kort stund, och avböjer. Trots att hon upptäckt att hon kan göra mycket hon inte kunde förr, kan hon inte göra detta. Hon har fortfarande en gnutta anständighet kvar. Det blir inget avtal, hon vänder sig om för att gå. G'Kar stoppar henne innan hon hinner gå. Det finns inget sådant avtal: han villa bara kontrollera hur långt hon var villig att gå. Hade hon gått med på detta, skulle G'Kar vetat att han inte kunnat lita på henne, och det hela skulle avblåsts. Nu kan dom fortsätta. Hon kommer att få sina pengar, sina skepp, och stöd från Narn.

Lenniers stridsskepp är fortfarande fäst vid det Centauriska skeppet, som återigen befinner sig i hyperrymden, som en del av en attackstyrka. Lennier påbörjar inspelningen så snart som dom återvänder till normalrymden. Där går dom till attack emot en konvoj utan varning, trots att dom anfallna erbjuder sig att ge upp skjuts alla skepp i bitar. När de Centauriska skeppen ger sig av därifrån, stannar Lennier kvar svävande mitt i all bråte. Så fort dom gett sig av skickar han iväg en nödsignal, och ber för de döda:

På Babylon 5, tar Sheridan emot de goda nyheterna. Whitestarskeppet Maria har funnit Lennier och är på väg tillbaka till Babylon 5. Och med sig har han beviset dom behöver. Sheridan berättar de glada nyheterna för Delenn. Hon går därifrån och utanför i korridoren lutar hon sig emot väggen gråtande och skrattande. Londo råkar passera och frågar om hon är okej. Hon vänder sig om och ger honom en kram. "Vad? Varför detta?" frågar Londo, förvirrat. "Jag har aldrig gjort det, under hela denna tid jag varit här," svarar Delenn. "Och jag tror att mycket snart, kommer vi inte att få någon ny chans."

Hon går långsamt därifrån och lämnar Londo ännu mer förvirrad än tidigare. Senare välkomnar Delenn och Sheridan, Lennier tillbaka. Lennier ger Sheridan inspelningarna han gjort. "Vi har arbetat i månader för att få tag på den här informationen," säger Sheridan, "och nu när vi har den, vill en del av mig kasta ut den genom en luftsluss. Jag hoppades in i det sista att vi hade fel, Delenn." "Jag också," svarar Delenn. Men nu när dom vet sanningen, har dom en skyldighet att fullfölja. Dom måste ha ett slutet möte imorgon för att gå igenom bevisen. Garibaldi kommer in, då Sheridan letat efter honom. Säger han till honom att att han vill träffa Garibaldi, Franklin, och G'Kar så snart som möjlig.

Franklin är tillsammans med Londo, dom diskuterar planerna till den biologiska databasen som startats av Alliansen ("Strange Relations"), när Vir avbryter dem. Han talar om för Londo att ett möte till imorgon, en säker indikation att dom fått fram bevis angående attackerna. Men, alla är inbjudna med undantag för dig Londo. "Jag gillar inte det här," säger Londo. "Jag gillar inte det här alls. Detta kommer att sluta illa."

Lise förbereder middagen när Garibaldi kommer in. Han vill att hon packar och återvänder till Mars så fort som möjligt. Därför att, om inget mirakel inträffar, kommer dom snart att vara i krig med Centauri.