Gäststjärnor: Lise Hampton Edgars - Denise Gentile, Nummer Ett / Tessa Halloran - Marjorie Monaghan, Casey - James Hornbeck
Manus: J. Michael Straczynski, Regissör: Jesus Treviño, Produktions. NR: 521

Nummer Ett, för den tidigare Motståndsrörelsen på Mars ("Racing Mars") försöker komma in på Babylon 5, men datorn godkänner inte hennes pass. När Zack anländer, förklarar hon att hennes namn är Tessa Halloran, medlem i Mars Provisoriska Regering; i enlighet med de nya villkoren i fördraget ("Rising Star"), ska Mars ha sin egen valuta och egna pass, men Jorden drar ut på tiden med att uppdatera sina system, i ett försök att trakassera dem; att tvinga Mars medborgare att använda Jordens pass. Men Nummer Ett kommer inte att tolerera någon utpressning. Turligt nog, råkar Franklin passera och går i god för henne. Hon letar efter Garibaldi. Garibaldi är i sin lägenhet med Lise. När Franklin och Tessa anländer. Förklarar Tessa, att inom ett par dar kommer någon att försöka att döda Garibaldi och Lise.

När Mars förklarade sig självständigt, flydde företagen som kom från Jorden; eftersom dom utnyttjat och plundrat Mars, blev dom rädda. Den Provisoriska Regeringen beslagtog deras handlingar, och erbjöd dem som hjälpte till immunitet. Dom har nu källor inuti alla stora företag som fortfarande finns kvar på Mars; bland dem, Edgars Industries, som Lise numera äger. Företaget skötte flera hemliga projekt åt Clarke, men Lise visste inget om dessa. Garibaldi räknar ut att någon är rädd att hon ska hitta nåt hon inte borde känna till, så dom vill få henne ur vägen. Tessa bekräftar detta, och tillägger att då Garibaldi kan hjälpa henne, vill dom även ha honom ur vägen. Hon vet inte vem det är som ligger bakom, eller vem det är som ska utföra dådet, men hon vet att det ska ske innan dom beger sig till Mars. Franklin blir överraskad att höra att Garibaldi ska ge sig av.

G'Kar är på väg för att hälsa på Lyta; beväpnade vakter skyddar honom, och håller hans beundrare från Narn på avstånd, inkluderat en som håller en staty av G'Kar, som skriker mer enträget än de andra. G'Kar går in ensam i cellen. man har berättat för Lyta om G'Kars erbjudande; det låter vettigt, erkänner hon men hon är inte speciellt glad. Då hon misstänker att G'Kar har ett dolt motiv: han vill ha tillgång till telepat DNA. G'Kar blir ledsen av hennes attityd: "Du tror att det är därför som jag gör detta? Bara det för min egen personliga fördel?" "Ja," svarar Lyta. G'Kar tittar på henne medlidande och säger: "Då var mitt beslut även mer korrekt än jag kunde föreställa mig." Han ska se till att alla arrangemang görs för henne.

Franklin och Zack informerar Sheridan angående situationen, och Sheridan talar om för Garibaldi om deras planer: Garibaldi och Lise ska hålla sig borta och under bevakning. Sedan kommer dom att genomföra en avreseceremoni för G'Kar, Garibaldi och Lise. Då detta blir hans enda möjlighet, blir lönnmördaren tvungen att agera då. Zack kommer att fylla lokalen med säkerhetsfolk, och kommer att plocka denne när han rör sig. Garibaldi blir rätt överraskad när han upptäcker att detta är Zacks ide. "Du är en bra lärare," säger Sheridan. Nu vet även Sheridan om att Garibaldi sticker iväg till Mars. Garibaldi förklarar att han och Lise ska gifta sig, och han vet att han inte kommer att få tillbaka jobbet som Chef för Underrättelsetjänsten. Sheridan säger inte emot honom, men gratulerar honom för bröllopet.

En ensam säkerhetsman får sällskap i hissen av en man. Mannen knivhugger honom snabbt och effektivt och tar hans komm-länk, och ersätter den med en annan. Kroppen hittas senare och bytet märks inte. Zack förstår inte varför vakten dödats, men förstår att det är ett proffs. I sitt rum försöker mördaren modifiera länken för att få tillgång till säkerhetstjänstens kanaler. Efter en del arbete lyckas han.

Sheridan träffar Tessa Halloran, som rapporterar att Jorden fortfarande behandlar Mars som deras koloni, och gör så att allt måste gå igenom jorden. Även oenigheten emellan de olika fraktionerna i Motståndsrörelsen kommer till ytan. Som Sheridan påpekar att motståndskrig ofta följs av inbördeskrig. Tessa håller med om detta, och tror att Jorden ökar trycket på den provisoriska Regeringen för tvinga fram ett inbördeskrig. Sedan kan dom komma tillbaka och rädda alla, och ta över för "allas bästa." Så långt hon kan se, är hennes bästa alternativ utöka sina kontakter. Sheridan erbjuder att öppna en Ambassad på Minbar och ett konto utanför Jordens rättskipningsområde. Tessa blir mycket tacksam när hon hör detta och tankfull. I utbyte vill Sheridan att stannar kvar ett tag. Han vill inte säga varför, men han har fått en ide som han vill fundera på ett tag till. Tessa går med på detta, då hon blir nyfiken.

Förberedelserna för G'Kars avskedsfest fortsätter i Zocalo. G'Kar observerar detta på håll, och suckar. Plötsligt står Narnen som försökte att prata med honom tidigare. Han har hört att G'Kar ska ge sig av. Han kräver att det är G'Kars plikt att antingen stanna kvar och fortsätta att undervisa, eller att återvända till Narn för att leda dem.. G'Kar försöker att förklara att hans enda plikt är till hans egna principer, men denne vill inte lyssna. Han har använt sina sista slantar för att komma till Babylon 5. "Vi placerade dig i denna ställning, G'Kar," säger han. "Vår aktning är vår gåva till dig. Och du är ansvarig inför oss.

Du har oss att tacka för detta. Utan oss... är du ingenting." "Då är jag inget," svarar G'Kar, och försöker att gå iväg. Narnen låter honom inte gå, och visar honom statyn som han gjort och säljer, hans sätt att hedra G'Kar. G'Kar tar statyn, och knäcker den i två delar. "Åk hem," säger han till honom och går därifrån. "Låt bli; att säga till mig att åka hem," vädjar mannen utan verkan. "Vänd inte ryggen åt mig, G'Kar!"

Zack anländer till Med-Lab för sända vaktens ägodelar till dennes familj. Han upptäcker att länken har en sorts självhäftande klister på baksidan. Detta är mycket ovanligt, då länkarna anpassas till ägarnas DNA, och fästs med ett speciellt molekylärt bindande material, gjort enbart för dem. Han har äntligen funnit en ledtråd, vakten dödades för sin länk, vilket betyder att det är den professionella mördaren som är ute efter Garibaldi.

I sin lägenhet gör sig mördaren redo för G'Kars avskedsfest. Zocalo är fylld med Narns, och ett fåtal andra. Mördaren gömmer sig i mängden när G'Kar, Lise, Garibaldi och Sheridan tar sig fram till podiet. Sheridan meddelar att Garibaldi ska ge sig iväg, vilket även G'Kar ska göra. Han hyllar dem båda för deras arbete på Babylon 5, och säger att hyser den största respekt för G'Kar. G'Kar ställer sig upp för att tala. Zack befaller att en kraftig signal skickas till mördarens länk. Mördaren raglar till på grund av smärtan, vilket avslöjar vem han är. Han plockas snart ner av säkerhetsvakterna. Hotet mot Lise och Garibaldi är borta.

Men inte hotet mot G'Kar. Den missnöjde statytillverkaren kliver fram med en PPG i sin hand. "Du är inte tillräckligt värdig för oss!" skriker han och är redo att skjuta. Zack förvarnas, och han hinner att knuffa bort G'Kar från faran... och skottet träffar istället Lise.

I Med-Lab arbetar Franklin med hennes skada, medan Garibaldi tittar på. G'Kar kommer in för att se hur Lise mår, men Garibaldi talar om att dom inte vet än på ett tag. Franklin kommer ut och talar om att dom gjort allt dom kan för Lise; resten är upp till henne. Garibaldi går därifrån och stöter på Zack, som vill veta om dom ska anmäla Narnen. Men Garibaldi vill ha fem minuter med mördaren, Zack talar om för honom att han inte kan låta honom få det, men Garibaldi insisterar. Antingen låter Zack honom få komma in, annars blir han tvungen att skjuta Garibaldi för att stoppa honom. Garibaldi tar mördaren till Lyta, så att hon kan ta reda på vem som anlitat honom. Lyta vill inte hjälpa honom, men Garibaldi gör det till avtalsbrytare: antingen hjälper hon honom, eller annars bryter han avtalet dom gjort upp. ("Wheel of Fire").

Lyta börjar att avläsa honom. Men mördaren är vältränad, och lyckas att blockera henne ett tag, men han är en munsbit för hennes förhöjda styrka. Hon tar sig in och ser till att han inte döljer något. Hon får även tag i informationen. Han anlitades av Styrelsen på Edgars Industries. Inte en av ledamöterna, utan hela styrelsen. Dom har lovat varandra att om saker och ting skulle gå åt h-e, skulle dom backa upp för varandra. Det finns inga bevis, så Garibaldi kan inte göra någonting. Åtminstone inte på laglig väg.

G'Kar är i sin lägenhet och packar när Sheridan kommer. Sheridan hade hoppats att G'Kar skulle stanna tills Delenn återvänder från Minbar, men händelserna de senaste timmarna har övertygat G'Kar att han måste ge sig av så fort som det är möjligt. G'Kar har köpt ett långdistans undersökningsskepp, och han redo att åka. "Jag har alltid haft den största respekt för dig," säger Sheridan. "Jag kommer att sakna dig." "Onödigt," svarar G'Kar. "Du ser, jag tror att när vi lämnar en plats, kommer en del av oss att följa med, och en liten del av oss stannar kvar. Ta dig till vilken plats som helst på stationen, när det är tyst, och lyssna. Efter en stund kommer du att höra ekona av alla våra samtal. Varje tanke och ord vi utbytt. Långt efter vi är borta, kommer våra röster att dröja sig kvar i dessa väggar så länge denna plats finns kvar. Men jag måste erkänna att den delen som ger sig av kommer att sakna den del av dig som är kvar."

Efter att Sheridan lämnat honom, dikterar G'Kar et meddelande för senare utsändning.

I Med-Lab, har Garibaldi somnat bredvid Lise när hon vaknar upp. Garibaldi är lättad: enligt Franklin, om hon vaknade upp skulle det inte vara någon fara för henne. Garibaldi har en överraskning för henne.

I embarkeringsavdelningen ser G'Kar över sitt skepp när Lyta kommer dit, med eskort och försedd med handbojor. Han säger till vakterna att bojorna ska avlägsnas, men Lyta tar av sig dem själv; hon har endast behållit dem på för detta fick alla andra att känna sig säkra. Vakterna lämnar dem ensamma. På väg till skeppet, ser hon sig omkring men ingen är där för att vinka av henne. När dom närmar sig skeppet, kliver Zack fram efter att ha stått bakom ett par lådor och ser henne ge sig av.

På Mars, har Styrelsen på Edgars Industries samlats, när dom får ett samtal ifrån Garibaldi. Styrelsen hävdar att deras undersökning har fastställt att säkerhetstjänstens chef hyrt mördaren, och sedan begått självmord, där han lämnat ett brev där har tar på sig hela ansvaret för mordförsöket. Inget annat kan bevisas. Garibaldi, har tagit fram information om medlemmarna i styrelsen: äktenskapsbrott, barn utanför äktenskapet, även några tvivelaktiga "olyckor" som lett till dödsfall. Och han är redo att använda denna information. Hur han fått fram den? Trots att han inte är chef för Underrättelsetjänsten längre, känner han den nye på posten, och presenterar henne: Tessa Halloran.

Enligt hennes information, är Styrelsen i själva verket ansvariga för många av de problem som Mars har mött sedan de blev självständiga. Om hon låter hälften av denna information offentlig, kommer dom att bli skinnflådda levande av massan. Garibaldi ber henne att lämna rummet, och fortsätter att prata till styrelsen. Han vill ha deras avskedshandlingar omedelbart. Sedan kommer han att sätta in ett stort belopp på banken. Om någonting skulle hända med Lise, vad som helst, så kommer dessa pengar att betalas till speciella individer som kommer att göra sig av med den tidigare styrelsen. Tillräckligt med pengar för att få varenda prisjägare efter dem.

Franklin och Tessa sitter med varsin drink. Hon räknar med att hennes nya position kommer att hjälpa Mars även mer än när hon var där. Hon hade verkligen inte räknat med att det nya jobbet när hon kom till Babylon 5, men hon är glad för det. Då Franklin åker till Jorden, skulle deras förhållande ("Lines of Communication") inte fungera i alla fall. Men dom kan, "fira" en gång till innan hon måste påbörja sin tjänstgöring.

Delenn återvänder från Minbar, och hon möts av Sheridan. Alliansens Huvudkvarter är nästan klart, en vecka till på sin höjd, sedan kan dom flytta in när som helst. Dom stöter på Garibaldi och Lise, som är på väg till Mars. Dom säger farväl, och Garibaldi, den siste av originalbesättningen, försvinner. "Av alla de senare avsked, tror jag att denna blir den svåraste," säger Delenn till Sheridan; "Tror du att han kommer att klara sig?" "Yeah, oh yeah," svarar Sheridan. "Men du har rätt. Den här platsen kommer inte att bli densamma utan honom."

"Sedan är det vår tur," säger Delenn. "Det föll mig in att jag aldrig gått genom hela stationen från ena sidan till den andra."

"Den är 8 kilometer lång," svarar Sheridan. "Jag vet,". "Kommer du med?"

Han ler, och tar hennes hand, sedan startar dom att gå.